Üniversitemiz 2011 Kültür Turizmi Zirvesi'ndeydi
26.12.2011

İşletme Fakültesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr. Gül Güneş ile Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr. Gonca Güzel Şahin’in Danışma Kurulunda yer aldıkları ve Üniversitemiz dahil Ankara’da Turizm eğitimi veren tüm üniversitelerin desteklediği '2011 Kültür Turizmi Zirvesi’, 'Açık Hava Müzesi Türkiye' temasıyla Sheraton Otel'de 23-24 Aralık tarihlerinde gerçekleştirildi.

Ankara'yı iki gün turizmcilerin üssü haline getiren Zirve’ye, Kültür ve Turizm Bakanı ve Müsteşarı, İl ve İlçe Belediye Başkanları ile il kültür ve turizm müdürlerinin yanı sıra seyahat acenteleri, tatil köyleri ve oteller, turizm yatırımcıları, kültür turizmi yapan şirketler, turistik hava ve kara taşımacılığı yapan işletmeler, üniversiteler, sivil toplum kuruluşları ve sektörel medyadan yetkili ve temsilciler katıldı.

Zirvenin ikinci günü Yrd.Doç.Dr. Gül Güneş’in moderatörlüğü’nde Altındağ, Amasya, Kemaliye, Ayvalık, Fatih ve Beypazarı Belediye Başkanları “Ülkemizde Kültür Turizmine Yönelik Başarılı Uygulama Örneklerini” sundular.
'2011 Kültür Turizmi Zirvesi’nde Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü öğrencileri tarafından ayrıca, Üniversitemize ayrılan stantta gelen ziyaretçilere iki gün boyunca tanıtımlar da gerçekleştirildi. 

Zirve’nin son günü; hem öğrencilerimize (söz konusu plaket, Halkla İlişkiler Müdürü Eftal Erel’e teslim edilmiştir); hem de öğretim üyelerimiz Yrd.Doç.Dr. Gül Güneş ile Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr. Gonca Güzel Şahin’e Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Sayın Özgür Özaslan tarafından plaket takdim edildi.