İMKB Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Öğrencileri Atölye Çalışmasına Katıldı
16.12.2011

16 Aralık 2011 Cuma günü Çankaya İMKB Otelcilikve Turizm Meslek Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri Atılım Üniversitesini ziyaret ederek, Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümü tarafından yapılan “Mutfak Atölyesi” çalışmasına katıldı.

Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölüm Başkan Yardımcısı Gonca Güzel Şahin’in rehberlik ettiği grup ilk önce Kuşkonmaz Restoran’ı ve mutfağını gezerek ilk bilgileri burada aldı. Daha sonra Mühendislik Fakültesinde bulunan ana mutfağa geçen ekip burada Atılım Üniversitesi Baş aşçısı Atilla Yıldız’dan genel bilgiler alan öğrenciler, Atilla Yıldız tarafından hazırlanan yemeğin yapılışı izlediler. Atölye sırasında çeşitli sorularına da cevap alan öğrenciler, yapılan yemeği de tadarak, Atılım Üniversitesi’nden ayrıldılar.