Afyon Cumhuriyet Anadolu Lisesi Üniversitemizdeydi
16.12.2011

Afyon Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nden 70 öğrenci ve öğretmenleri 16 Aralık 2011 Cuma günü kampusümüzü ziyaret ettiler.
Seyhan Cengiz Turhan Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Bilgilendirme Toplantısı’nda açılış konuşmasını yapan Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Eftal Erel, öğrencilere üniversite eğitiminin önemini ve meslek seçiminde nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlattı.
Basın ve Halkla İlişkiler Uzmanı Değer Tuncel, TM ve MF bölümünden üniversite sınavına girecek adaylara Atılım Üniversitesi’ni anlatarak, fakülte ve yüksek okullar , laboratuarlar, istihdam oranı, Erasmus ve Erasmus Mundus programları gibi konularda bilgiler aktardı.
Eğitimin yanı sıra Atılım Üniversitesi’nin sosyal ve fiziksel özelliklerinin de anlatıldığı Bilgilendirme Toplantısı’nda, tiyatro dahil bütün topluluklar için sağlanan maddi ve manevi desteklerin altını çizen Hayata Atılım Grubu ve Tiyatro Topluluğu Üyesi Veysel Koçkuzu, Atılım Üniversitesi öğrenci topluluklarını tanıtarak, gerçekleştirdikleri etkinlikler ve sahneledikleri oyunlardan bahsetti.