8. Büyük Kolej Üniversite Tanıtım Fuarı'ndaydık
02.12.2011

 

Her yıl düzenlenerek gelenekselleşen Büyük Kolej Üniversite Tanıtım Fuarı 2 Aralık 2011 Cuma günü gerçekleştirildi. Yurt çapındaki 36 üniversitenin katılımıyla gerçekleşen organizasyona Ankara'daki 24 lisede okuyan yaklaşık 2000 öğrenci katıldı.

Bu yıl 8'ncisi düzenlenen üniversite tanıtım fuarı, daha iyi bir gelecek için kaliteli eğitim arayışında olan öğrencileri üniversiteler ve çeşitli eğitim kuruluşları ile bir araya getirmek amacıyla düzenleniyor.

Büyük Kolej öğrencilerinin yanı sıra Ankara'daki çok sayıda okuldan öğrenci ve rehber öğretmen Atılım Üniversitesi stantını ziyaret ederek, fakülteler, bölümler, sosyal-kültürel imkanlar, kulüpler ve burs imkanları gibi konularda bilgi edindiler.

Atılım Üniversitesi standına uğrayan öğretmenlere, üniversite adayları ve velilerine Halkla İlişkiler Müdürlüğü Tanıtım Uzmanı Sedat Karaçayır bilgiler verirken, farklı bölümlerde okuyan Hayata Atılım Grubu öğrencilerinden Ali And Maybek, Emre Mumcu, Şeyda Irmak ve Ecem İşeri de gelen soruları yanıtladılar. Özellikle yeni açılan bölümlerimiz, burs imkanlarımız ve kampus hayatı ile ilgili bilgiler katılımcılara aktarılırdı.