"Educaturk Bursa Eğitim Kariyer Günlerine" katıldık
30.11.2011

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen 36 üniversitenin stantları ile yer aldığı “Educaturk Bursa Eğitim Kariyer Günleri” Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

24-25. Kasım 2011 tarihleri arasında iki gün süre ile gerçekleştirilen fuar, Bursa merkez ve civar ilçelerindeki 93 liseden gelen öğrenci ve eğitimcilerini üniversiteler ile bir araya getirdi.Çevre illerden Kütahya, Yalova ve Balıkesir'den yoğun bir katılım gerçekleşirken, Mudanya, İnegöl, Kestel, Yıldırım, Orhaneli, Orhangazi İznik, Yenişehir, Nilüfer ve Karacabey bölgelerinden de gelen öğrenciler fuara yoğun ilgi gösterdiler.

24 bin katılımcının ziyaret ettiği fuarda, üniversite adayları Yükseköğretim kurumları hakkında detaylı bilgi edinme fırsatı bulabildi.Atılım Üniversitesi standı ise katılımcı öğrenciler ve eğitimciler tarafından yoğun ilgi gördü.Özellikle yeni açılan Sivil Havacılık Yüksekokulu en fazla ilgi gören fakültelerimizin başında geliyordu
24.Kasım Öğretmenler Günü fuarın ilk gününe denk gelmesi vesilesiyle öğretmenlerimizin bu özel günü kutlandı, onlar için hazırlanmış özel tanıtım çantaları fuar boyunca tüm öğretmenlerimize verildi
Halkla İlişkiler Müdürlüğü uzmanlarının yanı sıra, Atılım Üniversitesi Hayata Atılım Grubu öğrencilerinin faaliyet gösterdiği Atılım Üniversitesi standında iki gün süreyle aday öğrencilere üniversitemiz hakkında yoğun bilgilendirme çalışması yapıldı.