Sincan Fatih Anadolu Lisesi öğrencileri Atölye Çalışmalarına katıldılar
25.11.2011

23 Kasım Çarşamba günü Sincan Fatih Anadolu Lisesi’nden 54 öğrenci Atölye Çalışmalarına katılmak üzere Üniversitemizi ziyaret etti.

Branş ve Rehber öğretmenlerinin eşlik ettiği gruptan 43 öğrenci Mühendislik Fakültesinde gerçekleştirilen Bilgisayar-Bilişim ve Yazılım Mühendisliği ve İnşaat Mühendisliği Atölyesine katılırken, 11 öğrenci Hukuk Fakültesi Atölyesini takip etti.

Öğrencilerin doğru meslek seçmelerine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen atölyelerde öğrencilere Atılım Üniversitesi bölümleri ve eğitimine ilişkin bilgiler verildi.

Sincan Fatih Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri Atölye Çalışmalarının ardından İşletme Fakültesi Cengiz Yenerim konferans salonunda Halkla İlişkiler Uzmanı Değer Tuncel’in sunumuyla gerçekleşen bilgilendirme toplantısına katıldılar.