"Educaturk Ankara Eğitim Kariyer Günlerine" katıldık
22.11.2011

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen 40 üniversitenin stantları ile yer aldığı “Educaturk Ankara Eğitim Kariyer Günleri” Anfa Altınpark Fuar Merkezinde gerçekleştirildi.
17 – 18 Kasım 2011 tarihleri arasında iki gün süre ile gerçekleştirilen fuar, Ankara merkez ve civar ilçelerindeki 130 liseden gelen öğrenci ve eğitimcilerini üniversiteler ile bir araya getirdi.
23 bin katılımcının ziyaret ettiği fuarda, üniversite adayları Yükseköğretim kurumları hakkında detaylı bilgi edinme fırsatı bulabildi.
Atılım Üniversitesi standı ise katılımcı öğrenciler ve eğitimciler tarafından yoğun ilgi gördü.
Halkla İlişkiler Müdürlüğü uzmanlarının yanı sıra Atılım Üniversitesi Hayata Atılım Grubu öğrencilerinin  faaliyet gösterdiği Atılım Üniversitesi standında iki gün süreyle aday öğrencilere üniversitemiz hakkında yoğun bilgilendirme çalışması yapıldı.