Gazi Çiftliği Lisesi Dil Sınıfı İle Atölyeler Gerçekleştirildi
18.11.2011

Gazi Çiftliği Lisesi’nden 17 Dil Bölümü öğrencisi ve Rehber Öğretmenleri 17 Kasım 2011 Perşembe günü “İngiliz Dili ve Edebiyatı” ve “Mütercim Tercümanlık” Bölümlerinde atölye çalışmalarına katıldılar.

Mütercim Tercümanlık Bölümü ve İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümlerinde sunumlarla gerçekleşen atölye çalışmalarında, öğrenciler geleceklerini şekillendirmede önemli olacak bölüm ile ilgili merak ettikleri soruları bölüm öğretim üyelerine yöneltirken, bölüm mezunlarının hangi alanlarda çalıştıkları hakkında detaylı bilgiler edindiler.
Atölye Çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen Mitoloji ve Günümüzde Mitolojik Örneklerin yer aldığı İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü’nün dersi ile Mütercim Tercümanlık Bölümü’nün  Simultane Çeviri ve Ardıl Çeviri derslerine öğrencilerin ilgisi yoğundu.

Atölye Çalışmalarının yanı sıra Basın ve Halkla İlişkiler Uzmanı Değer Tuncel’in sunumuyla gerçekleşen “Atılım Üniversitesi Bilgilendirme Toplantısı”na da katılan öğrenciler, üniversitemiz bölümleri, fakülteleri, laboratuarları, sosyal-kültürel olanakları ve burs imkanları gibi konular hakkında detaylı bilgi edindiler.