Bir Zamanlar Ankara
15.11.2011

Prof. Dr. Mustafa Akbulut’un koleksiyonundan oluşan Bir Zamanlar Ankara konulu fotoğraf sergisi, 15 Kasım 2011 tarihinde Atılım Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Sergi Salonu’nda sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

1720’lerin Ankara’sının resmedildiği gravürlerden başlayarak Cumhuriyet öncesi ve Cumhuriyet sonrası Ankara fotoğraflarını içeren sergi, sanatçının özel koleksiyonundan derlendi.

Ankara’nın geçmişinin bir özetini sunan sergideki konak fotoğrafları arasında Cumhuriyet Sonrası’nda Ankara’ya taşınan bazı ülkelerin büyükelçiliklerinden kareler de yer alıyor.

Prof. Dr. Mustafa Akbulut, 2004 yılından bu yana Atılım Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Yüksek Lisans dersleri veriyor.

Ziyaretçilerin yoğun ilgisi ve beğenisiyle karşılaşan sergi 22 Kasım 2011 tarihine dek görülebilir.