İMKB Turizm Otelcilik Lisesi'ndeydik
04.11.2011

Atılım Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü’nce 03 Kasım 2011 tarihinde İMKB Turizm Otelcilik Lisesi konferans salonunda sempozyum düzenlendi.

Sempozyuma, Atılım Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Gonca Güzel Şahin, Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü öğrencilerinden Gizem Aydın ve Özlem Karagöz, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden Tanıtım Uzmanı Sedat Karaçayır, Atılım Üniversitesi Başaşçısı Atilla Yıldız ve Kanada Büyükelçiliği Baş Aşçısı Halil Yılmaz katıldılar.

İMKB Turizm Otelcilik Lisesi öğrencileri başaşçılara mesleki deneyimleri hakkında sorular sorarken Yrd. Doç. Dr. Gonca Güzel Şahin Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü hakkında bilgiler verdi ve Halkla İlişkiler Uzmanı Sedat Karaçayır üniversitemizi tanıttı.