Ufuk Arslan Anadolu Lisesi Dil Sınıfı ile Atölye Çalışmaları
03.11.2011

Ufuk Arslan Anadolu Lisesi’nden 40 Dil Bölümü 12. Sınıf öğrencisi ve İngilizce Öğretmenleri 3 Kasım 2011 Perşembe günü “İngiliz Dili ve Edebiyatı” ve “Mütercim Tercümanlık” Bölümleri atölye çalışmalarına katıldılar.

Mütercim Tercümanlık Bölümü ile İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde bölüm tanıtımlarını da içeren sunumlarla gerçekleşen atölye çalışmalarında, öğrenciler geleceklerini şekillendirmede önemli olacak bölüm ile ilgili merak ettikleri soruları bölüm öğretim üyelerine yöneltirken, bölüm mezunlarının hangi alanlarda çalıştıkları hakkında detaylı bilgiler edindiler.

Atölye Çalışmalarının yanı sıra Basın ve Halkla İlişkiler Uzmanı Sedat Karaçayır’ın sunumuyla Seyhan Cengiz Turhan Konferans Salonu’nda gerçekleşen “Atılım Üniversitesi Bilgilendirme Toplantısı”na da katılan öğrenciler, üniversitemiz sosyal-kültürel olanakları ve burs imkanları gibi konular hakkında detaylı bilgi edindiler.