Afyon Atatürk Lisesi'nin Üniversitemiz Öğrencileri İle Buluşması
03.11.2011

Afyon Atatürk Lisesi’nden 50 öğrenci ve öğretmenleri 2 Kasım 2011 Çarşamba günü kampüsümüzü ziyarete geldiler. TM, MF ve Dil bölümü 12. sınıf öğrencileri ile Seyhan Cengiz Turhan Konferans Salonu’nda Bilgilendirme Toplantısı ve Bölümler hakkında panel düzenlendi.

Toplantı öncesinde öğrencilerle bir araya gelen Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Eftal Erel,
doğru meslek seçiminin önemine dikkat çekerek, öğrencilere sevdikleri mesleklerle ilgili bölümleri tercih etmenin önemini ve üniversite sonrası yaşamlarında olabilecek etkilerini anlattı.

Bilgilendirme Toplantısı’nda, Basın ve Halkla İlişkiler Uzmanı Değer Tuncel’in üniversitemiz fakülte, bölümler, sosyal ve kültürel imkanlar, akademik kadro, öğrenci toplulukları ve burs imkanları gibi bilgileri içeren sunumunun ardından, program öğrenci paneli ile devam etti.

Hukuk Bölümü’nden Ezgi Selçuk, İnşaat Mühendisliği’nden Can Durna ve Merve Koyuncu , Psikoloji Bölümü’nden Ayşen Öğüt,  İktisat Bölümü’nden Utku Yıldırım,  Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden Dilara Gürses, Makine Mühendisliği’nden Duygu Kemeriz ve Elektrik Elektronik Mühendisliği’nden Sevgi Danacı okumakta oldukları bölümler hakkında bilgiler vermenin yanı sıra; üniversite yaşamı, kampus ortamı gibi konular hakkında da görüşlerini üniversite adaylarıyla paylaştılar.

Soru-cevap bölümüyle devam eden panelde üniversite yaşamı öncesi ve sonrasına dair Atılım Üniversitesi öğrencileri ile fikir alışverişinde bulunan Afyon Atatürk Lisesi öğrencileri ilerideki meslek seçimleri konusunda bilgi edindiler.