Oktay Ekşi "Yeni Anayasa" Konusunu Değerlendirdi
01.11.2011

CHP İstanbul Milletvekili Oktay Ekşi, Atılım Üniversitesi öğrenci topluluklarından Hukuksal Araştırma ve İletişim Platformu’nun davetlisi olarak 1 Kasım 2011, Salı günü Hukuk Fakültesi Orhan Zaim Konferans Salonu’nda “Yeni Anayasa” konulu konferans verdi.

Konferans öncesinde CHP İstanbul Milletvekili Oktay Ekşi, Atılım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu ve Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nami Çağan ile Rektörlük Makamı’nda bir araya geldi.

Atılım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu, konferansın açılış konuşmasında, anayasa konusunun çok kırılgan olduğunu, yeni anayasa konusunda toplumsal mutabakat sağlanması gerektiğini hatırlatarak umarım yeni anayasa Türkiye’ye layık bir anayasa olur dedi.