AKAUM Heyeti KKTC'de
31.10.2011

Kıbrıs Türk Mücahitler Derneği ve TMT (Türk Mukavemet Teşkilatı) Derneği ile Doğu Akdeniz Üniversitesi, Girne Amerikan Üniversitesi, Lefke Avrupa Üniversitesi, Yakın Doğu Üniversitesi, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi ve ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü işbirliğinde 31 Ekim–5 Kasım 2011 tarihinde düzenlenecek olan “İkinci Kıbrıs Türk Mücadelesi ve Bu Mücadelede TMT’nin Yeri Sempozyumu” kapsamında Atılım Üniversitesi Atılım Kıbrıs Araştırmaları ve Uygulama Merkezi (AKAUM) heyeti de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne davet edilmiştir. AKAUM Müdürü Doç.Dr. Ulvi Keser’in de toplam 4 bildiri sunacağı ve Düzenleme ve Bilim Kurulu’nda da görev aldığı sempozyum kapsamında KKTC’ye giden AKAUM heyeti aşağıdadır.

AKAUM Heyeti
1-Doç.Dr. Ulvi Keser (AKAUM Müdürü)
2- Hazal Şen (Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencisi)
3-Paşa Hakan Sezer (Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencisi)