Halide Edip Lisesi Dil Sınıfı ile Atölye Çalışmaları
26.10.2011

Halide Edip Lisesi’nden 33 Dil Bölümü 12. Sınıf öğrencisi ve İngilizce Öğretmenleri 26 Ekim 2011 Çarşamba günü “İngiliz Dili ve Edebiyatı” ve “Mütercim Tercümanlık” Bölümleri atölye çalışmalarına katıldılar.
Mütercim Tercümanlık Bölümü’nde Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nüzhet Berrin Aksoy ve Araş. Gör. Asiye Öztürk; İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Gökşen Aras ve Dr. Ceylan Ertung’un sunumlarıyla gerçekleşen atölye çalışmalarında, öğrenciler geleceklerini şekillendirmede önemli olacak bölüm ile ilgili merak ettikleri soruları bölüm öğretim üyelerine yöneltirken, bölüm mezunlarının hangi alanlarda çalıştıkları hakkında detaylı bilgiler edindiler.

Atölye Çalışmalarının yanı sıra Basın ve Halkla İlişkiler Uzmanı Değer Tuncel’in sunumuyla Seyhan Cengiz Turhan Konferans Salonu’nda gerçekleşen “Atılım Üniversitesi Bilgilendirme Toplantısı”na da katılan öğrenciler, üniversitemiz sosyal-kültürel olanakları ve burs imkanları gibi konular hakkında detaylı bilgi edindiler.