Kirami Refia Alemdaroğlu Lisesi ile Atölye Çalışmaları
18.10.2011

Kirami Refia Alemdaroğlu Lisesi’nden 22 Dil Bölümü 12. Sınıf öğrencisi ve İngilizce Öğretmenleri 14 Ekim 2011 Cuma günü “Mütercim Tercümanlık” ve “İngiliz Dili ve Edebiyatı” Bölümleri atölye çalışmalarına katıldılar.
Mütercim Tercümanlık Bölümü’nde Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nüzhet Berrin Aksoy ve Araş. Gör. Asiye Öztürk; İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Evrim Doğan Adanur ve Dr. Ceylan Ertung’un sunumlarıyla gerçekleşen atölye çalışmalarında, öğrenciler geleceklerini şekillendirmede önemli olacak bölüm ile ilgili merak ettikleri soruları bölüm öğretim üyelerine yöneltirken, bölüm mezunlarının hangi alanlarda çalıştıkları hakkında detaylı bilgiler edindiler.
Atölye Çalışmalarının yanı sıra Basın ve Halkla İlişkiler Uzmanları Sedat Karaçayır ve Değer Tuncel’in sunumuyla Seyhan Cengiz Turhan Konferans Salonu’nda gerçekleşen “Atılım Üniversitesi Bilgilendirme Toplantısı”na da katılan öğrenciler, üniversitemiz sosyal-kültürel olanakları ve burs imkanları gibi konular hakkında detaylı bilgi edindiler.