AKADEM Tanıtım Toplantısı Yapıldı
17.10.2011

Kısa adıyla KASAUM olan Atılım Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi çalışmalarıyla kurulan Kadınlara Destek Merkezi AKADEM’in 13 Ekim 2011 Perşembe günü saat 14.30’da İşletme Fakültesi Cengiz Yenerim Salonu’nda tanıtım toplantısı düzenledi.
Doç. Dr. Azade Lerzan Gültekin ve Öğr. Gör. Çiğdem Sever’in sunumlarıyla gerçekleştirlen toplantıda Atılım Üniversitesi Kadınlara Destek Merkezi anlatıldı.
AKADEM, kadınların kadın oldukları için yaşadığı ayrımcılık ve şiddet ya da buna yönelik tehlike karşısında kadınlara yol göstermeyi, bu çerçevede hukuksal ve psikolojik destekte bulunmayı görev olarak üstlenmenin yanı sıra, özellikle üniversitede öğrenim gören kız öğrencilerin yaşadığı sorunlar da içinde olmak üzere şiddet, ayrımcılık gibi kadın hakları ihlalleri konusunda öğrencilere yol göstermeye önem veriyor.