Elektrik - Elektronik Mühendisliği ve Günümüzde Mühendisliğin Önemi
30.09.2011

"Elektrik - Elektronik Mühendisliği ve Günümüzde Mühendisliğin Önemi" konulu konferans 28 Eylül 2011, Çarşamba günü Saat15.30’da Mühendislik Fakültesi Cevdet Kösemen Konferans Salonu’nda düzenlendi.
Konferansta konuşan Elektrik Mühendisleri Odası Ankara Şubesi Örgütlenme Sekreteri Oktay Dursun, sunumunun başında mühendislik, mühendisliğin diğer mesleklerle ilişkileri ve mühendislik etiğini anlattı. Konferansta ayrıca; Meslek Odaları, EMO ve TMMOB faaliyetleri, EMO- Genç ve çalışmaları, Serbest Mühendis Müşavir (SMM) ve diğer yasal düzenlemeler, Elektrik-Elektronik Mühendisliği meslek alanları ve meslek hayatına değinildi.
Etkinlik sonrasında Atılım Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği öğrencilerinden EMO Genç için üyelik başvuruları alındı.