Hazırlık Okulu Yeni Öğrencilerini Ağırladı
20.09.2011

Hazırlık Okulu Tanıtım Programı 19 Eylül 2011 Pazartesi günü saat 12.00'de yaklaşık 500 yeni öğrencimizin katılımı ile Hazırlık Okulu Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Programda, Hazırlık Okulu eğitimi ile ilgili bilinmesi gerekenler; kur sistemi, kur başarı değerlendirmesi, sınav ve mini sınavlar, devamsızlık gibi konularda öğrenciler bilgilendirildi. Ayrıca Bireysel Çalışma Merkezi, Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi, Üniversite Kütüphanemiz, Üniversitemizdeki Spor, Kültür Aktiviteleri ve Öğrenci Servisleri, Sağlık ve Güvenlik ile ilgili bilgiler de öğrencilerle paylaşıldı.

Atılım Üniversitesi Provostu Prof. Dr. Hasan U. Akay, Hazırlık Okulu Müdürü Aytuna Kocabıyıkoğlu, Hazırlık Okulu Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Yalçın Gülbaş, Akademik Koordinatör Sevim Güngör ve Hazırlık Okulu İdari Koordinatörü Celal Aktaş'ın katılımlarıyla gerçekleşen İngilizce Hazırlık Okulu Tanıtımı Programı üniversitemiz idari birimleri temsilcilerinin bilgilendirmeleriyle devam etti.

Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi Psikolojik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Dilek Karaduman, Bireysel Çalışma Merkezi'nden Sibel Özdemir, Güvenlik Müdürü Tulga Niran, Kütüphane ve Dökümantasyon Müdürlüğü'nden Pınar Tural, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Kömürcü, Spor Müdürü Semih Gökalp, Kampüs İçerisinde Yiyecek İçecek Sorumlu Personeli Veli Şimşek, Öğrenci Servisleri İdari İşler Müdürlüğü'nden Ahmet Karaalioğlu ve Sağlık Elemanı Meltem Çakmakçı'nın birimleriyle ilgili aktardıkları bilgilerin ardından program sona erdi.