Seviye Dergisi Dershaneleri Etlik ve Balgat Şubesi ile Atölye Çalışmaları
06.09.2011

Seviye Dergisi Dershaneleri Etlik ve Balgat Şubesi’nden 45 öğrenci ve Öğretmenleri, 7 Haziran Salı günü Mesleğimi Seçiyorum Atölye Çalışmalarına katıldılar.

Sayısal öğrencileri Mekatronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Abdulkadir Erden’in katılımıyla Araş. Gör. Cahit Erden ile Mekatronik Mühendisliği Atölyesine katıldılar.

Eşit Ağırlık öğrencileri İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil İbrahim Ülker, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Salih Ak, Dekan Yardımcısı ve Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. T. Tunay Köksal, Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. S. Gül Güneş, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Emre Toros ile Cengiz Yenerim Konferans Salonu’nda biraraya geldiler. Soru ve cevap bölümüyle devam eden toplantı sonrasında Basın ve Halkla İlişkiler Müdür Yardımcısı Ayla Akkan üniversitemiz sosyal-kültürel olanakları ve burs imkanları gibi konular hakkında sunum gerçekleştirdi.