Atılım Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Yüksek Lisans Eğitimini Mersin İline Ulaştırıyor
02.08.2011

Atılım Üniversitesi ve Mersin Akademi arasında Yüksek lisans programı işbirliği protokolü imzalandı.

01 Ağustos 2011 tarihinde gerçekleştirilen protokole Atılım Üniversitesi Mütevelli Heyet Üyesi Zerlin Zaim, Rektör Prof. Dr. Abdurahim Özgenoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Bircan, İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Ülker, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç Dr. A. Mete Törüner, Atılım  Üniversitesi Mali İşler Müdürü Sermin İlhan, Avukat Zuhal Tosun Bayraktar ile Mersin Akademi Kurucusu ve Müdürü İsmet Kesim,  Sürekli Eğitim Merkezi Eğitim Koordinatörleri Gökhan Ateş ve Kortay Tepe katıldı.

İmzalanan protokol ile Atılım Üniversitesi ve Mersin Akademi Mersin İli ve çevresinde ihtiyaç duyulan alanlarda mesleki bilgi ve beceri kazandırmak amacıyla yüksek lisans ile mesleki sertifika programları düzenleyecek.