Özel Yetenek Sınavlarına Hazırlanan Öğrencilere Atılım Üniversitesi Tanıtıldı
27.07.2011

Özel yetenek ile sınava girecek ve bölüm tercihi yapacak öğrencilere Atılım Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

20 Temmuz çarşamba günü, Halkla İlişkiler Müdürlüğünden Eftal Erel, GSTM Fakültesinden Yrd. Doç. Dr. Himmet Gümrah ve Hayata Atılım Grubu GSTMF öğrencileri Alihan, Şeyma ve Uygar ile Kum Sanat, Gürsoy Resim ve Doğan Resim kurslarına ziyaret gerçekleştirildi.

Ziyaretlerde Halkla İlişkiler Müdür Eftal Erel’in Atılım Üniversitesi hakkında tanıtıcı sunumunun ardından Grafik Tasarım Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Himmet Gümrah Fakülte’nin eğitimi ve özel yetenek sınavına ilişkin detaylı bir sunum gerçekleştirdi.

Sınava hazırlanan öğrencilerin sorularının yanıtlanmasının ardından tanıtımlar sona erdi.