Tasarım Günleri Kapsamında Mezuniyet Projleri Sergisi
07.07.2011

Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’nün ilk mezunlarının 2010-2011 Akademik Yılı mezuniyet projelerinin sergisi 28 Haziran’da Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde açıldı.

Mütevelli Heyeti Başkanımız Yalçın Zaim’in, öğrenci velilerinin, akademisyenlerin ve öğrencilerin katıldığı serginin açılışını Rektörümüz Abdurrahim Özgenoğlu yaptı. Öğrencilerin yaptıkları projeler büyük beğeni ile izlendi.

Sergi 1 Temmuz 2011 tarihine kadar Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde izlenebilir.

Prof. Dr. Cüneyt Elker ve Nuran Ünsal’ın yürüttükleri İÇT402 Diploma Projesi dersinde, öğrenciler proje konusu olarak verilen mevcut bir eğitim binasının ve çevresinin analizini yapmış ve her öğrenci belirlediği tema çerçevesinde binayı kültür ve sanat merkezi olarak iç mimarlık ölçeğinde projelendirmiştir.