Tasarım Günleri Kapsamında Öğrenci Projeleri Sergisi
27.06.2011

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı, Mimarlık ve Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümlerinin 2010-2011 Bahar Yarıyılı öğrenci çalışmaları 17 Haziran’da Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesinin sergi salonunda sergilendi.

Sergide, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümünün 2. ve 3. sınıf projeleri, 4. sınıf mezuniyet projeleri, Mimarlık Bölümünün 2. sınıf mimari projeleri ve Bina Bilgisi I dersi çalışmaları, 1. sınıf Projeye Giriş dersi çalışmaları, Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümünün 2. sınıf projeleri yer aldı.

Serginin açılışından sonra kalitesi ve heyecanı oldukça yüksek olan öğrenci çalışmaları büyük bir beğeni ve heyecanla izlendi.

Sergi Atılım Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Sergi Salonunda 30 Eylül 2011 tarihine kadar açık kalacak.