Atılım Üniversitesinde Hayata Atılım Günü
24.06.2011

Atılım Üniversitesi, 15. yılında 738 mezun verdi.

Atılım Üniversitesi’nin 11. dönem Mezuniyet Töreni 738 mezunu ve velileri ile Üniversite üst yönetimi, idari ve akademik personelin katılımıyla 24 Haziran 2011 tarihinde amfide gerçekleştirildi.

Törenin açılış konuşmasını yapan Atılım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu; Atılım Üniversitesi yönetimi olarak öğrencilerin başarıyla mezun olduğunu görmekten dolayı memnuniyetini dile getirdi.  Özgenoğlu konuşmasına “Mezun olan öğrencilerimizin burada öğrendikleri bilgi birikimi ve kazandığı tecrübeler ile bundan sonraki yaşamlarında da son derece başarılı ve mutlu olacaklarına inanıyorum.” diye ekledi.

Ardından Mezunlar Derneği adına bir konuşma yapan Dernek Başkanı Pınar Daldikler de mezuniyet törenine ilişkin konuşmasında, öğrencilere Atılım ruhunun mezuniyetle taşlanacağını hatırlatarak, bu ruhun uzun yıllar yaşatılması için herkesi dernek çatısı altında görmeyi ve aktif olarak görev almalarının önemine değindi.

Üniversiteyi birincilikle bitiren mezunlardan  Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi Ekin Koç da “Bugün mezuniyet sevincini yaşarken, aynı zaman sürekli gelişen, modern teknolojik altyapı ve olanaklar sunan, akademik ve idari görevlilerle yanımızda olduğunu hissettiren Üniversitemizden ayrılmanın üzüntüsünü de yaşıyorum” diyerek tüm mezunların da duygularına tercüman oldu.

Konuşmaların ardından dereceye giren ve çift anadal yaparak iki bölümden aynı zamanda mezun olan öğrencilerin ödül ve belgeleri verildi.

Ödül töreninin ardından tüm mezun öğrencilere bölüm hocaları tarafından diplomaları verildi.  Mezuniyet törenlerinin sembolü olan “kep atma” tüm öğrencilerin çoşkulu katılımı ile gerçekleştirildi.

Tören tüm katılımcıların hep bir ağızdan söyledikleri 10. yıl marşı ile sona ererken Atılım Garden’da konuklar için yemek ikramı yapıldı.

360 Derecelik SANALTUR GÖRÜNTÜLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.