Atılımlı Genç Tasarımcılar Cer Modern'de Moda Rüzgarı Estirdi
20.06.2011

Atılım Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü öğrencileri mezuniyet defilesi ile tasarımcı kimliklerini sergilediler.

Ülkemize geçtiğimiz yıllarda kazandırılan, ilginç atmosferiyle tüm konuklarını etkileyen Cer Modern’de gerçekleştirilen defileyi Atılım Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Yalçın Zaim, Mütevelli Heyet Üyesi Zerlin Zaim, Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Aydın başta olmak üzere kalabalık bir hoca ve öğrenci kitlesi izledi. Davetlileri arasında Prof. Dr. Taciser Konuk’un da bulunduğu defilede bu yıl diplomalarını alacak olan on dokuz öğrenci kreasyonlarını sergiledi.

Tasarımları sergilenen öğrenciler ve kullandıkları temalar şöyle:

1- ZEYNEP  ARIBAL

SUSTUKLARIM

19-  GÜlÇİN A. HAĞUR

2987

Koordinatörlüğünü Serdar Egemen Nadasbaş’ın üstlendiği defilede koreografi ve düzenlemeyi Sıtkı Sapmaz yaptı. DJ Halit Göktepe ve Alper Değer tarafından hazırlanan repertuarın çalındığı defilede saç tasarımını Levent Köksal, Makyajı ise Evrim Memili gerçekleştirdi.