Öğrenciler LYS'yi Atılım Üniversitesinde Tecrübe Ettiler
13.06.2011

Yıl boyunca dershanelere giderek üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerin sınav ortamını simüle ederek deneyim kazanması sağlamak amacıyla Birey Dershanesi Öğrencilerine Bir deneme sınavı düzenlendi.

Öğrencilerin sınav günü yaşayabilecekleri olumsuz durumları görebilmeleri ve heycanlarını bir ölçüde olsa azaltmalarını amaçlayan deneme sınavı Atılım Üniversitesi Hukuk Fakültesi sıralarında gerçekleştirildi.

10 Haziran Cuma günü Üniversitemizin ev sahipliğini yaptığı deneme sınavına Birey Dershaneleri’nin Ankara şubelerinde eğitim gören toplam 550 öğrenci katıldı. 4 farklı amfi de eş zamanlı gerçekleştirilen sınavda Atılım Üniversitesince öğrencilere sunulan paketlerden hazırlanarak dağıtıldı.

Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafıdan organize edilen sınav, veli ve eğitimciler tarafıdan çok beğenilerek gelecek yıllarda da tekrarlanması yönünde talep gördü.