2. Mekatronik Mühendisliği Öğrenci Kongresi
11.06.2011

Etkinlikte Mekatronik Mühendisliği Bölümü 4. sınıf öğrencileri araştırma projelerinde yaptıkları çalışmaları kongre bildirisi formatında hazırlayarak sözlü olarak sunuyorlar.

Sadece bölüm öğrencilerinin katılımı ile sınırlı olmayan etkinliğe, Üniversitemizin diğer bölümlerinde ve Türkiye’nin diğer üniversitelerinde öğrenim gören ve mekatronik mühendisliği ile ilgili çalışma yapan tüm lisans öğrencileri katılabiliyor..

Öğrencilerimizin yıl boyunca gerçekleştirdikleri çalışmaların gerek Üniversitemiz içerisinde paylaşılması, gerek velilere, diğer üniversitelere, sanayi kuruluşlarına, orta öğretim kurumlarına tatılması açısından da önem taşıyan etkinliğe tüm Üniversite mensupları ve öğrenciler davetlidir.