5. Mekatronik Mühendisliği Günü
11.06.2011

5. Mekatronik Mühensiliği Günü 14 Haziran 2011 Salı günü 10.00 – 15.00 saatleri arasında Mühendislik Fakültesi A-2 Binası -2 de gerçekleştirilecek.

Mekatronik Mühendisliği tarafından geleneksel hale getirilen, bölüm öğrencilerinin tüm akademik yıl boyunca yaptıkları projelerini ve araştırma çalışmalarını segilediği, ders kapsamı içerisinde yapılan çalışmalara yarışma ortamında not verildiği etkinliğin bu yıl 5. si düzenleniyor.

Öğrencilerimizin yıl boyunca gerçekleştirdikleri çalışmaların gerek Üniversitemiz içerisinde paylaşılması, gerek velilere, diğer üniversitelere, sanayi kuruluşlarına, orta öğretim kurumlarına tatılmasın açısından da önem taşıyan etkinliğe tüm Üniversite mensupları ve öğrenciler davetlidir.