Final Eğitim Kurumları Üniversiteler Fuarındaydık
01.06.2011

Final Eğitim Kurumları tarafından İstanbul’da düzenlenen Üniversiteler Fuarı 28 – 29 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Florya Final Okulu’nda gerçekleştirildi.

Türkiyede toplam 250 kurumu ile eğitimin çeşitli dallarında hizmeti veren Final Okulları tarafından düzenlenen etkinlik, kaliteli ve doğru eğitim imkanlarını araştıran öğrenci ve velilerini üniversiteler ile tanıştırmak ve sundukları eğitim olanaklarını anlatmaları amacıyla düzenlendi. Yaklaşık yirmibeş üniversitenin standları ile yer aldığı fuarda eğitim sektöründe hizmet veren kuruluşlar aday öğrenciler ile karşılaşma fırsatı yakaladılar.

Üniversiteye hazırlanan öğrencilerin üniversiteler hakında bilgi edinme imkanı buldukları fuarda Atılım Üniversitesi stantı da öğrenci öğretmen ve velilerin uğrak noktası oldu. Stantta Halkla İlişkiler Müdürlüğü uzmanlarınca öğrencilere Üniversitemizin fakülte ve bölümleri hakkında bilgiler verildi.