Polatlı Anadolu Lisesi Öğrencilerine “Korteksin Kullanım Kılavuzu” Konferansı Verildi
31.05.2011

Atılım Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Nöroanatomist Prof. Dr. Ufuk Şakul ve Hayata Atılım Grubu öğrencileriyle birlikte 27 Mayıs 2011 Cuma günü, Polatlı Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerine “Korteksin Kullanım Kılavuzu” semineri düzenlendi.

190 kişilik bir dinleyici grubunun katıldığı seminer, Basın ve Halkla Müdürü Eftal Erel’in açılış konuşması ile başladı. Erel’in ardından Nöroanatomist Prof. Dr. Ufuk Şakul, öğrenci ve eğitimcilerine öğrenmeyi hızlandırmanın ve kolaylaştırmanın yollarını anlatırken, sınavlarda başarıyı maksimize edebilmeleri konusunda bilgi verdi.
İki oturum şeklinde gerçekleştirilen etkinliğin öğleden sonraki ikinci oturumunda ise Polatlı Anadolu Lisesi ve Polatlı'daki diğer liselerde görev yapan öğretmenler ve okul idarecilerine yönelik bir sunum gerçekleştirildi.
Organizasyonda  Hayata Atılım Grubu’ndan Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi öğrencisi Ali Can Gözcü görev aldı.