Atılım Üniversitesi’nde Gençler Bahar Şenliğinde Murat Boz ve Ziynet Sali ile Eğlenceye Doydu
31.05.2011

Öğretim yılının yorgunluğunu atmak ve baharı karşılamak için her yıl düzenlenen Atılım Üniversitesi Bahar Şenliği bu yıl 25-26 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirildi. Öğrenciler iki gün boyunca dans, tiyatro, yarışmalar, oyunlar ve pek çok gösteri ile eğlenceye doydu. Pop müziğin yıldızları Murat Boz ve Ziynet Sali verdikleri konserlerle Ankara’da bahar havası estirdiler.

25 Mayıs akşamı konser veren Murat Boz en beğenilen şarkıları ve dançıları eşliğinde gerçekleştirilen muhteşem sahne şovları ile Atılım Üniversitesi’nin Amfisini dolduran binlerce izleyiciyi coşturdu.

26 Mayıs akşamı sahne alan Ziynet Sali gençlerle birlikte baharın gelişini müzik dolu bir geceye dönüştürüdü. Ziynet Sali’nin şarkılarına eşlik eden öğrenciler doyumsuz bir gece geçirdi.

Şenlik alanında tüm gün boyunca oyunlar, ödüllü yarışmalar ve çekilişler düzenlendi. Profesyonel ve amatör müzik grupları iki gün boyunca sahne alırken, dans ve tiyatro gösterileri ile sahne renklendi.

Şenliğin iletişim sponsoru Max Fm ise iki gün boyunca gençleri müzikle ve eğlenceyle buluşturdu.