Kırıkkale Sınav Dershanesi'nin Misafiriydik
25.05.2011

Basın ve Halkla İlişkiler Ekibi, Nöroanatomist Prof. Dr. Ufuk Şakul ve Hayata Atılım Grubu öğrencileriyle birlikte 24 Mayıs 2011 Salı günü, Kırıkkale İl Kültür Merkezi Salonu’nda Sınav Dergisi Dershaneleri öğrencilerinin katılımıyla “Korteksin Kullanım Kılavuzu” semineri düzenlendi.

200 kişinin katıldığı seminerde, Basın ve Halkla Müdürü Eftal Erel’in açılış konuşmasının ardından Nöroanatomist Prof. Dr. Ufuk Şakul, öğrenmeyi hızlandırmanın ve kolaylaştırmanın yollarını anlatırken, sınavlarda daha az çalışarak, daha çok nasıl başarılı olunabileceğinin yollarını da öğrencilerle paylaştı.

Organizasyonda  Hayata Atılım Grubu’ndan Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi öğrencileri’nden Ali Can Gözcü ve Bilal Koç, Makine Mühendisliği bölümü öğrencisi Umut Demiralan görev aldılar.