Hukukçular Topluluğu 4. Kütüphaneyi Kurdu
11.05.2011

Atılım Üniversitesi Hukukçular Topluluğu, 4. kütüphane olarak Şanlıurfa Halfeti İlçesi Yeşilözen İlköğretim Okulu’na 8000 kitaplık bir kütüphane kurdu.

Atılımcı Hukukçular Topluluğu Başkanı Görkem Alyanak ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Eda Balçık, Atılgan Doğan, Berkay Odak, Mehmet Eyyüboglu ve Fırat Kaplan 6 Mayıs 2011 tarihinde resmi törenle kütüphanenin açılışını gerçekleştirdiler.

Resmi açılışa Milletvekili Seyit Eyüboğlu, İlçe Kaymakamı, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İl ve ilçenin ileri gelenleri ile birlikte öğrenci velileri katılımda bulundu. Açılışta Atılımcı Hukukçular Topluluğu Başkanı Görkem Alyanak ve diğer üyelere plaket takdimi yapıldı.

Yeşilözen İlköğretim Okulu’nun ev sahipliğinde okul öğrencilerinin dans gösterileri,halk oyunları,öğrencilerin şiir gösterileri göz doldurdu.
Topluluk Başkanı Görkem Alyanak, düzenlenen törende, Türkiye'de okuma oranının düşük olduğunu belirtti. Okuma alışkanlığını kazandırmak amacıyla özellikle ilköğretim çağındaki çocuklara kitap dağıttıklarını belirten Alyanak, Atılımcı Hukukçular Toplulugu üyelerinin desteğiyle kurulan kütüphanede öğrencilerin yararlanabileceği çok sayıda kitap bulunduğunu ifade etti. Ayrıca açılış konuşmasında Atılım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Abdurrahim Özgenoğlu’na teşekkür edip onun adına plaketini alan Alyanak, Atılım Üniversitesi  Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne de teşekkürlerini iletti.

Okul Müdürü Mustafa Karakoç da kitap okumanın önemine değindiği konuşmasında, kütüphane kurulmasında emeği geçen Atılımcı Hukukçulara teşekkür etti.

Tören bitiminden sonra Halfeti ilçesi tekne turuyla gezildi ve akşam 18.00’de Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya’ya katkılarından dolayı plaket verildi.

Bu kampanyada emeği geçen herkese teşekkürlerini sunan topluluk üyeleri yapılan törenden oldukça memnun bir şekilde Ankara’ya döndü.

Haberin Videoları için: http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150193450524929&oid=195662550444208&comments