Nermin Mehmet Çekiç Anadolu Lisesi Atölye Çalışmalarındaydı
06.05.2011

Nermin Mehmet Çekiç Anadolu Lisesi 74 öğrencisi ve öğretmenleri 4 Mayıs Çarşamba günü Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün düzenlediği Üniversitemiz Mesleğimi Seçiyorum Atölye Çalışmaları’na katıldılar.
Bilgisayar Mühensdisliği ve Hukuk Bölümlerinde gerçekleştirilen atölye çalışmalarına katılan Nermin Mehmet Çekiç Anadolu Lisesi öğrencileri ilgi duydukları bölümlerle ilgili detaylı bilgi edinerek, geleceklerini şekillendirmede yol gösterici; istihdam olanakları, ders programı, akademik faaliyetler gibi bilgileri üniversitemiz öğretim elemanlarından öğrendiler.

Atölye Çalışmalarının ardınan, öğrenciler Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Eftal Erel’in sunumuyla, Seyhan Cengiz Turhan Konferans Salonu’nda Atılım Üniversitesi Bilgilendirme Toplantısı’na katıldılar.