Çağlayan Anadolu ve Fen lisesi Öğrencileri Atolye Çalışmalarına Katıldılar
06.05.2011

Çağlayan Anadolu ve Fen Lisesinden 18 öğrenci, öğretmenleri ile birlikte 4 Mayıs Çarşamba günü Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün düzenlediği Mesleğimi Seçiyorum Atölye Çalışmaları’na katıldı.
Seyhan Cengiz Turhan konferans salonunda Atılım Üniversitesi ve bölümleri hakkında yapılan bilgilendirme toplantısının ardından öğrenciler, atölyelerde ki çalışmalara katıldı.
İnşaat Mühendisliği laboratuarı ve Hukuk Fakültesi Duruşma Salonu’nda gerçekleştirilen atölye çalışmalarında öğrenciler ilgi duydukları bölümlerle ilgili detaylı bilgi edinerek, geleceklerini şekillendirmede yol gösterici; istihdam olanakları, ders programı, akademik faaliyetler gibi bilgileri Üniversitemiz öğretim elemanlarından öğrenme fırsatı buldu.