4. Ağaç Dikim Şöleni
06.05.2011

Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü ile Türkiye Tabiatını Koruma Derneğinin işbirliği ile    Ağaç Dikim Şöleni Geçekleştirildi.

Üniversitemzide bu yıl 4.sü gerçekleştirilen Ağaç Dikim Şöleninde öğrenciler hocaları ile birlikte fidanları toprak ile buluşturdu.

Etkinlik Atılım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu’nun konuşması ile başladı. Ardından tüm katılımcılar kapmüs alanı içerisinde belirlenen bölgelere ağaç dikimi gerçekleştirdi.

2011 yılının uluslararası orman yılı olması sebebi ile Türkiye Tabiatını Koruma Derneği Üniversitelerimizi Ağaçlandırıyoruz Projesi çerçevesinde Üniversitemize 100 fidan bağışlayarak etkinliğimize katkı sağladı. Bu katılım dolayısı ile Rektörümüz Dernek yetkililerine plaket takdim etti.