Kültür Dershanesi Sincan Şubesi'ni Misafir Ettik
03.05.2011

Kültür Dershanesi Sincan Şubesi yöneticileri, öğretmenleri ve 120 öğrencisi, 26 Nisan 2011 Salı günü misafirimiz oldu. TM ve MF alanlarında sınava giren üniversite adayları ile Hayata Atılım Ekibi öğrencilerinin eş zamanlı olarak buluştuğu etkinlikler, Seyhan Cengiz Turhan ve Cengiz Yenerim Konferans Salonlarında düzenlendi.

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Eftal Erel ve Müdür Yardımcısı Ayla Göğkuş Akkan’ın sunumlarıyla eş zamanlı başlayan “Atılım Üniversitesi Bilgilendirme Toplantısı” üniversitemiz Hayata Atılım Ekibi öğrencileri ile interaktif olarak devam etti. Kültür Dershanesi öğrencileri ilgi duydukları bölümlerle alakalı olarak Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık, Mühendislik, Hukuk, İşletme ve Fen-Edebiyat Fakülteleri “Hayata Atılım Ekibi Öğrencileri”ne üniversite yaşamı, bölüm bilgisi, iş imkanları, burslar, yandal ve çift anadal, kampüs olanakları gibi konularda merak ettikleri soruları sorarak kapsamlı bilgi edindiler.