Ersin Bacaksız Anadolu Lisesi Misafirimizdi
03.05.2011

Ersin Bacaksız Anadolu Lisesi, öğretmenleri ve 65 öğrencisi, 03.Mayıs 2011 Salı günü misafirimiz oldu. Önümüzdeki yıl MF alanlarında sınava girecek olan üniversite adayları ile Hayata Atılım Ekibi öğrencilerinin buluştuğu panel, Seyhan Cengiz Turhan Salonunda düzenlendi.
Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Eftal Erel’in sunumuyla başlayan “Atılım Üniversitesi Bilgilendirme Toplantısı” Üniversitemiz Hayata Atılım Ekibi öğrencileri ile interaktif olarak devam etti.

Ersin Bacaksız Anadolu Lisesi öğrencileri ilgi duydukları Mühendislik Fakültesi Bölümleriyle ilgili “Hayata Atılım Ekibi Öğrencileri”ne çeşitli sorular yönelttiler.

Panelde öğrenciler Üniversite yaşamı, bölüm bilgisi, iş imkanları, burslar, yandal ve çift anadal, kampüs olanakları, sosyal yaşam gibi konularda kapsamlı bilgi edindime imkanı buldu.

Aynı zamanda Bilişim Sistemleri Mühendiliği öğretim elemanı Ekrem Çağlar Yılmaz da panele katılarak öğrencileri bilgilendirdi.

Panele katılan Hayata Atılım öğrencileri, Burak Öztürk- Otomotiv Mühendisliği, Mutlu Develi-Makina Mühendisliği, Tunç Demirci-Malzeme Mühendisliği-Yüksek Lisans, Derya Doğan-Endüstri Mühendisliği, Gülşah Demirhan-Mekatronik Mühendisliği, Ercüment Kısa-Bilgisayar Mühendisliği.