Beypazarı Nurettin Karaoğuz Vakfı Anadolu Lisesi Üniversitemiz'deydi
20.04.2011

Beypazarı Nurettin Karaoğuz Vakfı Anadolu Lisesi 80 Dil sınıfı, TM, MF öğrencisi ve öğretmenleri 20 Nisan Çarşamba günü Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün düzenlediği Üniversitemiz Mesleğimi Seçiyorum Atölye Çalışmaları’na katıldılar. Hukuk Fakültesi Duruşma Salonu, Bilgisayar Mühendisliği Network Laboratuvarı, İmalat Mühendisliği İmalat Teknolojileri Laboratuvarı, İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Engin Uzmen Salonu ve Mütercim Tercümanlık Bölümü Simultane Çeviri Laboratuarında eş zamanlı gerçekleştirilen atölye çalışmalarında öğrenciler bölümlerle ilgili detaylı bilgi edindiler.
Atölye Çalışmalarının yanı sıra Basın ve Halkla İlişkiler Müdür Yardımcısı Ayla Akkan’ın sunumuyla gerçekleşen “Atılım Üniversitesi Bilgilendirme Toplantısı”na da katılan öğrenciler, üniversitemiz sosyal-kültürel olanakları ve burs imkanları gibi konular hakkında bilgi edindiler.