Türkyurdu Koleji'ndeydik
19.04.2011

Atılım Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün 19 Nisan 2011Salı günü, Türkyurdu Koleji öğrencilerine yönelik düzenlediği Prof. Dr. Ufuk Şakul’un “Korteksin Kullanım Kılavuzu” konulu eğitim 110 öğrencinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Konferans öncesinde Tanıtım Uzmanı Sedat Karaçayır, öğrencilere Atılım Üniversitesi  hakkında bilgi verdi.

Nöroanatomist Prof. Dr. Ufuk Şakul, diğer canlılardan çok daha gelişmiş olan beynimizin korteks bölümü’ne dair bilgileri Türkyurdu Koleji öğrencileriyle paylaşarak, öğrenmeyi hızlandırmanın ve kolaylaştırmanın yollarını anlattı.
Programa Hayata Atılım Ekibinden İşletme Bölümü öğrencisi Özge Demirel ve Hukuk Fakültesi öğrencisi Ezgi Selçuk destek verdi.