Hazırlık Okulu Öğrencileri Korteksin Kullanım Kılavuzu Semineri'ne Katıldı
13.04.2011

Atılım Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün 12 Nisan 2011 Salı günü, Atılım Üniversitesi Hazırlık Okulu Turhan Çoruh Konferans Salonu’nda , Hazırlık Okulu Öğrencilerine yönelik düzenlediği Prof. Dr. Ufuk Şakul’un “Korteksin Kullanım Kılavuzu” konulu eğitim etkiliğine 170 öğrenci katıldı.

Seminer öncesinde Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Eftal Erel, hazırlık okulu öğrencilerine, Atılım Üniversitesi’nde gerçekleşen yeniliklerin duyurulması ve bilinirliğinin arttırılması adına yürütülen çalışmalar ve şimdiye dek üniversite adaylarına yönelik olarak Ankara, Ankara’nın çevre ilçeleri , İstanbul ve Antalya‘daki dershaneler ve okullarla gerçekleştirilen organizasyonlar ve katıldıkları fuarlar hakkında bilgiler verdi.

Nöroanatomist Prof. Dr. Ufuk Şakul, öğrencilere ve ailelerine uygulanabilen eğitim etkinliğinde, diğer canlılardan çok daha gelişmiş olan beynimizin korteks bölümü’ne dair bilgileri Atılım Üniversitesi Hazırlık Okulu öğrencileriyle paylaşarak, öğrenmeyi hızlandırmanın ve kolaylaştırmanın yollarını anlattı.