Antalya 11. Yükseköğretim Tanıtım Fuarı (7-9 Nisan)
12.04.2011

Üniversiteye girme hazırlığı içinde bulunan lise öğrencilerinin, sınav sonrasında tercih edecekleri üniversiteleri tanımalarına yardımcı olmak, başta Akdeniz bölgesi olmak üzere  tüm yurttaki gençlerin  üniversite tercihlerinde ve geleceklerinde yaşamlarını biçimlendirecek  ön hazırlığı en doğru ve etkin şekilde vermek amacı ile düzenlenen 11. yükseköğretim Tanıtım Fuarı 60 üniversitenin katılımı ile Antalya’da gerçekleştirildi. 

Kaleiçi Rotary Kulübü, Antalya Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü destek ve denetiminde Antalya Cam Piramitte 7 – 9 nisan tarihleri arasında düzenlenen organizasyon Türkiye’nin  en  büyük eğitim Fuarı olma özelliği taşımaktadır.   

Atılım Üniversitesi’nin de 11 yıldır katılımı ile destek verdiği fuarda bu yıl halkla ilişkiler uzmanları, öğretim elemanları ve Hayata Atılım Öğrencilerilerinden oluşan kalabalık bir ekip ile yer aldık. Mekatronik Mühendisliği Bölümü çalışmaları ve robotlarından örneklerin de sergilendiği Atılım Üniversitesi standı öğrenci öğretmen ve velilerin uğrak noktası oldu.

Fuara ve Antalya’da yürütülen tanıtım çalışmalarına; Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden Meral Şahin, Emre Cihan ve Sedat Karaçayır, İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç.Dr. Ülkü Selçuk, Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç.Dr. Evrim Doğan, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç.Dr. Merih Şengönül, Mekatronik Mühendisliği Araştırma Görevlisi Cahit Gürel, Hayata Atılım Grubu öğrencilerinden İşletme Fakültesi Öğrencileri Günce Şengün, Figen Ömercan, Mühendislik Fakültesin Öğrencileri Kağan Kartal, Can Erden, Fen Edebiyat Fakültesi Öğrencisi Aslı Seçen katıldılar.  

Etkinlik çerçevesinde Antalya Lisesi, OHEP Koleji, Atatürk Anadolu Lisesi, Ted Antalya Koleji, Antalya Anadolu Lisesi ve Arşimet Dershanesin’ne ziyaret götürülerek, tanıtım çalışmaları gerçekleştirildi.