"Mütercim Tercümanlık" ve "İngiliz Dili ve Edebiyatı" Bölümlerimizle Karacan Dershanesi 14. Yabancı Dil Sempozyumu'ndaydık"
07.04.2011

Atılım Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Evrim Doğan'ın konuşmacı olarak yer aldığı Karacan Dershaneleri'nin 3 Nisan 2011 Pazar günü Kocatepe Kültür Merkezi'nde düzenlediği "14. Yabancı Dil Sempozyumu ve Meslek Tanıtım Günleri Bütünleşik Etkinliği"ne, Mütercim Tercümanlık Bölümü Araş. Gör. Asiye Öztürk, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Emre Cihan, Mütercim Tercümanlık Bölümü öğrencisi Beren Erdemir, İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencileri Gamze Yağan ve Cansu Sırışer katıldılar.

Yaklaşık 900 öğrencinin, velilerin, Kavaklı Dershanesi ve Karacan Dershanesi öğretmenlerinin katılımıyla gerşekleşen sempozyumun ardından fuaye alanında açılan Atılım Üniversitesi standında öğrenci ve velilere Atılım Üniversitesi eğitim olanakları, fakülte ve bölümleri hakkında bilgiler verildi.