Dikkat Eğlence Var'da Tiyatro Topluluğu Sahne Aldı
06.04.2011

Atılım Üniversitesi Tiyatro Topluluğu 3 Nisan 2011 günü TRT Okul tarafından yayınlanan “Dikkat Eğlence Var” adlı programa konuk oldu.

Doğaçlama tiyatro sanatı üzerine, hem seyirciler hem de oyuncuların yer aldığı enteraktif bir program olan Dikkat Eğlence Var’a Atılım Üniversitesi Tiyatro Topluluğu Başkanı Can Taşpınar tarafından Üniversitemiz adına plaket takdim edildi.

Programa; Can Taşpınar, Seray Güleç, Emre Ulutunçel, Veysel Koçkuzu, Cansu Tolungüç, Nihan Alp, İrem Ersoy, Ekin Uyar, Yeşim Baysal, Kemal Çağrı Derekaya Tiyatro Topluluğunu temsilen katıldılar.

Her yıl başarılı oyunlar sahneleyen Atılım Üniversitesi Tiyatro Topluluğu; 6-7-8-14-15 Mayıs 2011 tarihlerinde Ankara Sanat Tiyatrosu’nda “Gulyabani” adlı korku komedi temalı, aynı zamanda müzikalite de barındıran oyunu sergileyecek.