İstanbul Uluslararası Educaturk Kariyer ve Eğitim Fuarı'ndaydık
04.04.2011

Boyut Fuarcılık tarafından düzenlenen Uluslararası Educaturk Kariyer ve Eğitim Fuarı 31 Mart – 3 Nisan tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirildi. Kaliteli ve doğru eğitim imkanlarını araştıran öğrenci ve velilere, yurt içi ve yurt dışındaki birçok eğitim olanaklarını inceleme avantajını aynı ortamda sunan fuar, eğitim sektöründe hizmet veren kuruluşların hedef kitle ile karşı karşıya gelmelerini ve diğer kuruluşlar ile ilişkilerini geliştirmelerini sağlamayı amaçlıyor.
 
Üniversiteye hazırlanan öğrencilerin üniversiteler hakında bilgi edinme imkanı buldukları fuarda Atılım Üniversitesi stantı da öğrenci öğretmen ve velilerin uğrak noktası oldu. Stantta sergilenen Mekatronik Mühendisliği bölümü çalışmaları ve robotlarından örnekleri inceleyen öğrencilere, aynı zamanda üniversitemiz fakülte ve bölümleri hakkında bilgiler verildi.

Fuara ve İstanbul ilinde yürütülen tanıtım çalışmalarına; Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden Eftal Erel, Ayla Akkan ve Değer Tuncel, Mekatronik Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlileri Doğanç Küçük ve Cahit Gürel, Hayata Atılım Grubu öğrencilerinden İşletme Bölümü Öğrencisi Simon Hilenoğlu, Bilişim Sistemleri Mühendisliği Öğrencisi Neslihan Karakelle, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Öğrencisi Hüseyin Erol, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü ile birlikte Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü Yandal Öğrencisi Gökşen Selmin Arıkan katıldılar.    

Fuar programı ile eşzamanlı yürütülen ziyaretler çerçevesinde Final Okulları Florya Anadolu Lisesi, Final Dergisi Dershanesi Beşiktaş ve Mecidiyeköy Şubeleri, Özel Bilgi Koleji ve Ayfer Bayhan Dershanesi’ne gidilerek  bilgilendirme seminerleri ve Mekatronik Mühendisliği Atölye Çalışmaları gerçekleştirildi.