Atılım Üniversitesi 22. Ankara Uluslararası Film Festivali'ne hizmet sponsoru oldu
29.03.2011

Atılım Üniversitesi’nin de sponsorlar arasında yer aldığı ve Dünya Kitle İletişimi Araştırma Vakfı tarafından düzenlenen 22. Ankara Uluslararası Film Festivali, 17 – 27 Mart tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Ankara Uluslararası Film Festivali bu yıl da dolu dolu bir programla sinemaseverlerin karşısına çıktı. Dünyanın belli başlı festivallerinde gösterilmiş, ülkemizde de merakla beklenen pek çok film Ankara Uluslararası Film Festivali’nde seyirciyle buluştu. Her yıl olduğu gibi yurtiçinden ve yurtdışından katılacak sinemacılarla paneller, söyleşiler ve atölyeler gerçekleşti.

Festival, Jerzy Skolimowski, Jan Svankmajer, Werner Herzog, Xavier Dolan, Bong Joon-ho, Tony Gatlif, Alain Corneau gibi yönetmenlerin son filmlerinden, Kazakistan ve İtalyan sinemasıyla ilgili özel bölümlere, “Doğaya Karşı İnsan”  başlıklı etkileyici bir seçkiden Bertrand Tavernier, Takeshi Kitano ve Ken Loach gibi ustaların filmlerine uzanan zengin programla izleyiciye sinema şöleni sundu.

Atılım Üniversitesi, festivale hizmet sponsoru olarak destek verdi.