Ankara Eğitim ve Kariyer Günleri
25.03.2011

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen 40 üniversitenin standları ile yer aldığı “Educaturk Ankara Eğitim Kariyer Günleri” Anfa Altınpark Fuar Merkezinde gerçekleştirildi.

17 – 18 Mart tarihleri arasında iki gün süre ile gerçekleştirilen fuar, Ankara merkez ve civar ilçelerinden 110 liseden gelen öğrenci ve eğitimcilerini Üniversiteler ile bir araya getirdi.

Fuarı ziyaret eden üniversite adayları Yükseköğretim kurumları hakkında bilgi edinme fırsatı bulabildi.

Atılım Üniversitesi standı fuarda Ankarayı temsil eden stand olma özelliğiyle öğrencilerden yoğun ilgi gördü.

Halkla İlişkiler Müdürlüğü uzmanlarının yanısıra Atılım Üniversitesi Hayata Atılım Grubu öğrencilerinin  faaliyet gösterdiği Atılım Üniversitesi Standında iki gün süreyle aday öğrencilere Üniversitemiz hakkıda yoğun bilgilendirme çalışması yapıldı.