Sınav Dergisi Dershanesi 1. Bölge Rehberlik Koordinasyon Toplantısı Atılım Üniversitesi'nde Gerçekleştirildi
24.03.2011

Sınav Dergisi Dershanelerinin düzenli olarak gerçekleştirdikleri ve Bölge Rehber öğretmenlerini bilgilendirerek, koordinasyonunun sağlamasını amaçlayan toplantılarından Ankara Bölge Toplantısına Atılım Üniversitesi ev sahipliği yaptı.

1 Mart 2011 Salı günü gerçekleştirilen etkinlik, Kuşkonmaz Restoranda verilen öğle yemeğinin ardından Seyhan Cengiz Turhan Konferans Salonun da Rehberlik faaliyetinin ilk oturumunda Sınav Dergisi Dershaneleri Rehberlik Genel Koordinatörü Ömer Öcal’ın moderatörlüğünde, danışmanlık dersleri, LYS başvuruları, sınava ilişkin yapılması gerekenler, sınav öncesi uygulanması gereken motivasyon çalışmaları, kurumsal iletişim konuları tartışıldı ve gelecek yıla ait çalışmaları gözden geçirildi.

Etkinliğin ikinci oturumu Sınav Dergisi Dershanesi Rehberlik Koordinatörü Erol Mutlu’nun “Kuşatma Harekatı” sunumu ile başladı. Erol Mutlu’nun sunumunun ardından Kürsüye gelen Atılım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu, Atılım Üniversitesine ait mevcut yapılanma ve gelişmeler ile Atılım Üniversitesinde Eğitim ve uygulamalı eğitim, bölüm seçenekleri, yeni açılan bölümlerin tanıtımı, sosyal imkanlar ve burs gibi konularda bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi.

Sunum sonrasında, katılımcıların Atılım Üniversite’si hakkında ki soruları, Rektör Prof.Dr. Abdurrahim Özgenoğlu tarafından cevaplandırıldı.

Nöroanatomist Prof.Dr. Ufuk Şakül’ün Beyin ve Öğrenme İlişkisi üzerine verdiği konferans ile Etkinlik sona erdi.