18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Töreni
21.03.2011

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Töreni, Hukuk Fakültesi Orhan Zaim Konferans Salonunda düzenlenen bir etkinlikle gerçekleştirildi.

Yrd.Doç.Dr. Reşat Öztürk’ün günün anlam ve önemine değindiği konuşmasının ardından, sahnedeki yerini alan Atılım Şiir İlgi Grubu, “Şiirlerle Çanakkale” ile duygu dolu kahramanlık şiirlerini öyküleştirerek dinleyiciler ile paylaştı.

Mustafa Kömürcü yönetiminde, çeşitli fakültelerde okuyan öğrencilerden oluşan Üniversite Korosu, Çanakkale ve Kurtuluş Savaşınını anlatan Türküleri seslendirdi.

Törenin ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Bircan, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülhan Özbayoğlu ve Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Aydın Koro Elemanları ve Şiir İlgi Grubuna çiçeklerini takdim ettiler.